Facebook marketing

Facebook marketing je korišćenje  facebook platforme kako bi se privukla pažnja korisnika i potencijalnih klijenata. To uključuje stvaranje i deljenje sadržaja na facebook stranici, korištenje oglasa za promociju sadržaja, povezivanje s publikom i stvaranje zajednice oko vašeg brenda.

Facebook marketing

Mafi Design koristi integrisani pristup za vođenje facebook stranice kako bi ste  dobili prave pratioce(facebook marketing). Efikasno vođenje Facebook stranice je važno za celokupnu  strategiju digitalnog marketinga. Mi na društvenim mrežama pratimo interakciju korisnika, sarađujemo sa več postojećom publikom i privlačimo novu. Dobro upravljana Facebook stranica povećaće verovatnoću kupovine i angažmana a i kako bi vas publika pratila i na drugim internet kanalima poput web sajta, instagrama, youtube kanala, linkedina,… 

Mafi Design vodi facebook marketing. Na slici su baterije sa znakom facebook-a

Kao što je slučaj sa džinovskim softverskim platformama i facebook se stalno menja.

Slika logovanja na facebook-u Facebook marketing Mafi Design

Razvijte svoj posao sa bilo kog mesta pomoću facebook-a

Ne postoje dva ista preduzeća. Facebook je tako koncipiran da pomogne vašem preduzeću da ispunite specifične ciljeve. Potencijalni kupci već traže preduzeća poput vašeg na facebooku-u. Ova marketinška strategija je jedini način da se povežete sa njima.


Razmislite o optimizaciji svog facebook profila i facebook poslovnih stranica da biste dobili solidno medijsko prisustvo u pretraživačima — sa svih društvenih platformi. To će biti još važnije u narednim mesecima i godinama. Mafi Design uspešno vodi facebook marketing.

Sada svi koriste facebook

Mafi Design vodi promociju preduzeća i njegovih proizvoda i usluga na facebook-u putem poslovne stranice. Potpuno optimizujući vašu poslovnu stranicu , brendovi mogu da naprave drugu web lokaciju, čak i prodaju direktno na facebook-u

Slikovit prikaz koliko je važan facebook marketing i koliko svi koriste facebook


Prvi korak  facebook marketing plana koji Mafi Design  radi za svoje klijente je postavljanje jasnih ciljeva koje želite da postignete. Svaka dobra strategija počinje sa jasno definisanim ciljevima. Šta želite od Vaše facebook stranice?

kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja?  Uvek smo otvoreni da razgovaramo o vašem poslovanju, novim projektima kreativnim mogućnostima i kako vam možemo pomoći.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design