izrada web sajta

Izrada web sajta podrazumeva planiranje, dizajn, razvoj i testiranje. Nakon toga Agencija za digitalni marketing pristupa objavljivanju sajta. Takođe, pružamo usluge i redovnog održavanja vašeg web sajta.

Mafi Design izrada web sajta u wordpress-u

Web Design

Ključ vašeg uspešnog poslovanjaje je dobar web sajt. Priprema i sama  izrada web sajta podrazumeva dobar tekst (copywriting) za vaš sajt, materijal u vidu fotografija i video klipova, dizajn web stranica i raspored na njima.

Naši sajtovi su prilagođeni na svim uređajima, izrada web sajta Mafi Design

SEO

Nakon urađenog web sajta, jedna od bitnih stvari za uspeh i broj pregleda je SEO (optimizacija web sajta). To znači da vaš web sajt posle određenog vremena izlazi na sam vrh Google-ove pretrage. Dobar tekst, brzina odaziva stranica, dizajn sajta i još mnogo faktora koji utiču na to kako će Google oceniti sajt i kako će ga rangirati na njegovoj listi.

Mafi Design Agencija za digitalni marketing izrađuje landing stranicu-izrada web sajta

Landing page

Ukoliko je vaš biznis u stagnaciji, vreme je da proverite efikasnost vaše digitalne strategije.

Jedan od načina je landing stranica (landing page). Izrada landing stranice možda vam deluje kao lagan posao ali landing stranice zasigurno povećavaju vaš profit. Mi ćemo u zavisnosti šta želite, napraviti – landing stranicu za generisanje novih klijenata i landing stranicu za povećanje prodaje.

Važno je napomenuti da je izrada web sajta složen proces koji zahteva stručnost u web dizajnu i razvoju. Stoga, ukoliko nemate potrebno znanje i iskustvo, preporučujemo da potražite pomoć od stručnjaka ili agencije za izradu web sajtova. Stojimo vam na raspolaganju.

Izrada web sajt čini da vaše poslovanje izgleda profesionalnije

Na ovoj slici se vidi kako je sajt Agencije za digitalni marketing Mafi Design vidljiv na svim digitalnim uređajima. Izrada web sajta kod nas je vrhunskaMafi Design se fokusira na moderna, kvalitetna i sigurna rešenja.

OSNOVNI SAJT

ONE PAGE DIZAJN

RESPONSIVE DIZAJN

CENA OD 150€

STANDARDNI SAJT

DO 5 STRANICA

RESPONSIVE DIZAJN

KONTAKT FORMA

GOOGLE MAPA

GALERIJA

 

CENA OD 250€

Agencija za digitalni marketing Mafi Design izrađuje standarni sajt

PREMIJUM SAJT

DO 10 STRANICA

RESPONSIVE DIZAJN

KONTAKT FORMA

GOOGLE MAPA

GALERIJA

SEO OPTIMIZACIJA

WEB SHOP

CENA OD 400€

Premijum sajt, Mafi Design izrađuje ovaj sajt i to nam je uža specijalnost

Agencija za digitalni marketing Mafi Design Niš uspešno, brzo i kreativno vrši uslugu izrade web sajta.


Izaberite idealan paket i počinjemo izradu web sajta odmah!

kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja?  Uvek smo otvoreni da razgovaramo o vašem poslovanju, novim projektima kreativnim mogućnostima i kako vam možemo pomoći.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design