usluge


Mafi Design pruža usluge

facebook marketinga
instagram marketinga
youtube marketinga 
izrade web sajta

Facebook marketing

Mafi Design koristi integrisani pristup za vođenje facebook stranice kako bi ste  dobili prave pratioce. Efikasno vođenje Facebook stranice je važno za celokupnu  strategiju digitalnog marketinga. Konkretno, mi na društvenim mrežama pratimo interakciju korisnika, sarađujemo sa več postojećom publikom i privlačimo novu. Dobro upravljana Facebook stranica povećaće verovatnoću kupovine i angažmana a i kako bi vas publika pratila i na drugim internet kanalima poput web sajta, instagrama, youtube kanala, linkedina,… 

Facebook marketing, za sve koji žele da pokrenu i održavaju sopstveni biznis

instagram marketing Agencija za digitalni marketing Mafi Design

Instagram marketing

Mafi Design vodi reklamiranje preko instagrama koji daje najbolje rezultate od svih društvenih mreža. Instagram pruža dobar izbor za veliku većinu biznisa. Mafi Design vođenjem biznis instagram naloga šalje zainteresovane na vaš websajt ili neku drugu odredišnu stranicu.
Naime, reklamiranjem na instagramu činimo da uvećate vašu bazu klijenata iz celog sveta ili lokalnim reklamiranjem na instagramu kako bi se pretstavili potencijalnim kupcima ili korisnicima vaših usluga

Mafi Design nudi najnovije uvide u instagram i marketing sa osvrtom na numeričke podatke .

YouTube marketing

Svi gledaju YouTube. Preko 75%  punoletne populacije je na YouTube-u. Dve milijarde aktivnih korisnika  je na YouTube-u, što ga čini  najpopularajnijom web stranicom posle Google-a.

YouTube marketing je odlična platforma za kreatore originalnog sadržaja i velike i male oglašivače

Izrada web sajta

Mafi Design odradiće pripremu za izradu web sajta što  podrazumeva dobar tekst (copywriting) za vaš sajt, materijal u vidu fotografija i video klipova, dizajn web stranica i raspored na njima. 

Analiza konkurencije, istraživanje ključnih reči, izgradnja linkova, praćenje ranga-SEO

kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja?  Uvek smo otvoreni da razgovaramo o vašem poslovanju, novim projektima kreativnim mogućnostima i kako vam možemo pomoći.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design