Optimizacija sajta-garancija kvaliteta sajta

Uvideli ste. konačno da vam je za bolje poslovanje neophodan web sajt i naravno optimizacija sajta. Pokušali ste , laički da reklamirate svoje proizvode i usluge na društvenim mrežama. Potrošili ste određenu količinu novca ili ste neumorno objavljivali na facebook-u ili instagram-u. Neki od vas su čak tražili od svojih prijatelja, koji nemaju dodirne tačke sa vašim poslom, da “šeruju ” vaše objave. Povećali ste možda pratioce na instagramu ili facebook-u i ništa više od toga. Raspitali ste se malo, ili izguglali i došli do neke agencije za digitalni marketing.

Želite za što manje novca, moderan i brz sajt? Optimizacija sajta !

Agencija za digitalni marketing ponudiće vam svoje usluge, ponuditi rešenja da bi ste višestruko vratili uložen novac u marketing. Osim cena različitih paketa veb sajta, koja varira u zavisnosti od funcionalnosti sajta , dizajna, galerije i vaših ličnih želja, agencija za digitalni marketing ponudiće vam i optimizaciju sajta.

Želite za što manje novca, moderan i brz sajt? Optimizacija sajta !

Koliko košta optimizacija sajta?

Nakon što se platili izradu sajta, zadovoljni ste što je sajt bio gotov za 10-tak dana. Oduševljeni ste što je veb sajt i veb dizajner ispunio vaša očekivanja i jeftino prošli za domen i hosting na godišnjem nivou. Pokušavate da nađete svoj sajt na google pretraživaču. Ukucate ime sajta, domen-NIŠTA!

Optimizacija sajta je garancija kvaliteta sajta

Zaista ne morate poznavati sve te marketinške, informatičke termine ali onoga dana kada ukucavanjem imena sajta, nekog proizvoda ili usluga koje nudite vidite svoj sajt na prvoj stranici google pretraživača, vaš uložen novac na mesečnom nivou je neznatan u odnosu na prihod koji se uvećao .

Korisnici posećuju vašu veb lokaciju zbog vašeg saobraćaja, sve ostalo je samo pozadina

Za razliku od izrade veb sajta, koji se jednokratno naplaćuje, preporuka je i da angažujete agenciju i za održavanje sajta. Važno je da vaš sajt bude optimizovan. Sugestija je da angažujete agenciju za digitalni marketing koja će redovno optimizovati vaš sajt i time dobijete garanciju za vaš sajt.

Kako bi vam približili značenje i važnost optimizacije sajta, zamislite za početak sebe kao kupca. U potrazi za mobilnim telefonom već na prvoj stranici Google pretraživača nalaze se najveće kompanije kao npr Gigatron čak i mobilni operateri Yettel , mts koji u svojoj ponudi imaju i mobilne telefone. Da li ste ikada tražeći nešto na internetu prelazili na drugu stranu????

Optimizovan sajt je garantovano dobar sajt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design