Youtube marketing

YouTube je druga najveći pretraživač na svetu, a takođe i najveća video platforma na internetu. Ključne strategije su bitne za uspešan YouTube marketing

YouTube marketing

Svi gledaju YouTube .Takođe preko 75%  punoletne populacije je na YouTube-u. Dve milijarde aktivnih korisnika  je na YouTube-u, što ga čini  najpopularajnijom web stranicom posle Google-a.

Uspešno vođenje youtube marketinga


YouTube vas povezuje sa ljudima koji su najvažniji za vaše poslovanje.

Poslovanje na YouTube kanalu

Potencijal ogromne publike je odličan razlog da plasirate svoje poslovanje na YouTube-u. Naime, publika na youtube kanalu istovremeno nije ista publika kao na primer na facebooku ili instagramu.

Ovaj vid marketinga je strategija koja uključuje i moćnu kombinaciju taktika za promovisanje proizvoda/usluga ili brendova, dakle svakako trebate uz facebook marketing, instagram marketing uključiti i ovaj vid marketinga.

Iskoristite YouTube marketing kako biste promovisali svoj sadržaj i privukli nove korisnike. U saradnji s vama, Mafi Design će postaviti ciljnu publiku kako biste postigli najbolje rezultate.

Optimizacija YouTube kanala

Pravi ljudi moraju da pronađu vaše video snimke. YouTube je pretraživač tako da mora biti optimizovan vaš sadržaj za Youtube algoritam, baš kao što radimo i za Google SEO

Građenje odnosa poverenja sa vašim postojećim ili potencijalnim klijentima, tako je jedan od ciljeva vaše youtube marketing strategije.

Istovremeno Mafi Design i u ovom marketingu vam pruža maksimalnu saradnju.

Oglašavanje preko YouTube kanala omogućava kompanijama da dostignu mnogo novih potencijalnih klijenata. Mnogo je veća verovatnoća da ćete svoju ciljnu publiku pronaći na YouTube-u nego na tradicionalnoj televiziji

Za uspešan marketing vaše firme na društvenim mrežama i uopšte u svetu interneta i modernih tehnologija neophodno je da  vaš online marketing sadrži i youtube maketing . Pažnja koju stvara video snimak je veća od pažnje koja nastaje pregledom fotografija. Vaši potencijalni, budući klijenti pregledom video snimaka biće privučeni i još lakše dovedeni upravo do vas, vašeg web sajta, facebook stranice ili instagram profila.

Kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja?  Uvek smo otvoreni da razgovaramo o vašem poslovanju, novim projektima kreativnim mogućnostima i kako vam možemo pomoći.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design