100 klikova u Google pretrazi

Upravo smo ostvarili 100 klikova u Google pretrazi!

Juče smo e-poštom dobili sjajne vesti. Google Search Console nam je čestitao na dostizanju 100 klikova u periodu od 28 dana po prvi put!

Ovo je rezultat mesečnog sadržaja koji stvaramo na ovom blogu, da bismo podelili sa vama naša saznanja i savete! Da, naš sajt postoji tek nešto više od mesec dana !

Naš cilj je da vlasnike preduzeća učinimo srećnim, produktivnim i uspešnim!

Da, Google Search Console obično šalje vesti webmasterima kada njihova web stranica dostigne određene milestonove. Takođe šalje vesti za dostizanje određenog broja klikova ili impresija. Ovo je obično prikazano u obliku vesti u gornjem desnom uglu komandne table Google Search Console-a . Ako je vaša web stranica dostigla 100 klikova, možda ćete primiti vest od Google Search Console-a . Google Search Consola čestitaće vam na ovom dostignuću. To se nama upravo dogodilo, i jako smo ponosni zbog toga. Mafi Design je svoj web sajt podigao tek pre nešto više od mesec dana i ovo je zaista značajan uspeh.

Kako smo postigli 100 klikova u Google pretrazi?

Osim što smo radili na optimizaciji svih web stranica na našem web sajtu, objavljivali smo i blogove. Da, blogovi svakako mogu pomoći u rangiranju vašeg sajta u pretragama! Možete i platiti reklamu kako bi vaš sajt bio na vrhu Google pretrage, izbor je vaš. Mi smo pribegli ovom drugom načinu, kreiranjem blogova. Kreiranje kvalitetnog sadržaja na blogu može privući više posetioca na vašu web stranicu. To može povećati broj prirodnih linkova koji upućuju na vašu web stranicu. Kada druge relevantne i autoritativne web stranice linkuju na vaš sadržaj, to može pozitivno uticati na vašu reputaciju na internetu. Preciznije rečeno to može dovesti do boljeg pozicioniranja u rezultatima pretrage (to nam je jedan od sledećih ciljeva) .

Osim toga, blogovi mogu pomoći u poboljšanju SEO-a na vašoj web stranici tako što pružaju više prilika za upotrebu relevantnih ključnih reči i fraza, čime se poboljšava vidljivost vašeg sadržaja u pretragama.. Takođe, često objavljivanje novog i relevantnog sadržaja može pokazati da je vaša web stranica aktivna i ažurirana. Upravo kao mi sada što objavljujemo i ažuriramo vesti. Sve to može poboljšati vašu reputaciju na internetu i pozitivno uticati na rangiranje vaše web stranice.

Kako biti na samom vrhu Google pretrage ?

Dosta smo radili na lokalnoj SEO optimizaciji. Lokalna SEO optimizacija je proces optimiziranja vaše web stranice kako bi se bolje rangirala u lokalnim rezultatima pretrage. To znači da se vaša web stranica pojavljuje među vrhunskim rezultatima pretrage za ključne reči povezane s vašom lokacijom ili s vašim poslovanjem u lokalnoj zajednici.

Evo nekoliko saveta za lokalnu SEO optimizaciju i bolje rangiranje vaše web stranice u Google pretrazi.

  1. Kreirajte Google My Business profil. Google My Business je besplatan alat koji vam omogućuje da upravljate informacijama o vašem poslovanju na Google-u, uključujući informacije o adresi, radnom vremenu, kontaktima i recenzijama.
  2. Navedite tačnu informaciju o vašem poslovanju na vašoj web stranici: Vaša adresa, broj telefona i radno vrieme trebaju biti jasno navedeni na vašoj web stranici kako bi ih Google pretraga mogla lako prepoznati i korisnici ih lako pronaći.
  3. Stvorite lokalno orjentisan sadržaj. Lokalno orjentisan sadržaj može poboljšati vašu vidljivost u lokalnoj pretrazi.
  4. Upotrijebite ključne riječi za lokalnu pretragu.
  5. Pozitivne recenzije od vaših klijenata mogu poboljšati vašu reputaciju i uticati na vašu vidljivost u lokalnoj pretrazi. Podstaknite svoje klijente da ostave recenzije na vašem profilu Google My Business.
  6. Osigurajte da vaša web stranica bude responsivna i prilagođena mobilnim uređajima. Većina ljudi danas pretražuje internet putem mobilnih uređaja, zbog toga je važno osigurati da vaša web stranica bude prilagođena mobilnim uređajima i da se brzo učitava na mobilnim uređajima.

Vraćajte se na ovaj blog svaki dan da biste dobili novi besplatni članak i naučili o najboljim praksama e-trgovine i marketinga!

Evo nekoliko primera nedavnih članaka za koje se nadamo da će vam biti zanimljivi:

Optimizacija sajta-garancija kvaliteta sajta

Google Search Console-moćan alat

Budućnost oglašavanja-Snapchat

Nakon nedelju dana. EDIT

Pratimo dostignuća sajta i želimo što pre postići sledeći cilji 150 klikova iz Google pretrage za nedelju dana.

Sve to verujemo možemo postići uz svakodnevnu SEO optimizaciju sajta.

Zakažite konsultacije sa našim timom

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mafi Design